Remador

Veilig wonen in Dordrecht

Wat kan ik beveiligen?

Het is misschien niet heel moeilijk om te bedenken wat u moet beveiligen. Eigenlijk elk onderdeel in uw huis wat openklapt, schuift of draait - zoals deuren, puien, ramen en koepels - zijn kwetsbare onderdelen van uw huis. Iedere situatie heeft de blik van de vakman nodig om te beoordelen wat er werkelijk toegepast kan worden.

 • Deuren en puien beveiligen

  Bij het beveiligen van deuren maken wij vaak gebruik van een meerpuntsluiting. Het voordeel van deze sluiting is dat het op zowel nieuwe als oudere deuren kan worden toegepast. Ook als uw deuren krom staan, kan deze techniek uw deur tegen inbrekers beveiligen. Buiten het veiligheidsaspect levert dit ook nog een besparing op in de stookkosten.

 • Ramen en koepels beveiligen
  De meerpuntsluiting wordt ook steeds vaker toegepast bij het beveiligen van ramen en koepels. Het voordeel is dat u ze met één handeling op meerdere punten kunt afsluiten. Doordat het afsluitmechanisme wat lager zit, kunt u ook de moeilijk bereikbare ramen en koepels daarom goed beveiligen. Het sleutelgat zit op de hoogte waar hij gemakkelijk te bedienen is.


 • De tuin beveiligen

  Het plaatsen van de juiste buitenverlichting is een niet te negeren onderdeel van het beveiligen van uw huis. Een inbreker heeft een hekel aan verlichting, hij wil liever niet gezien worden. Remador geeft u advies over het kiezen en plaatsen van de juiste buitenverlichting.

 • Brandbeveiliging
  Het plaatsen van rookmelders is in het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) een verplichting geworden. Wanneer u  waarbij we deze op iedere verdieping plaatsen. Wanneer u gebruik wilt maken van het financieel voordeel dat bij een PKVW-certificaat hoort, zult u uw woning ook tegen brand moeten beveiligen. Remador plaatst rookmelders op elke verdieping, op de juiste plaats.En de kosten?
Omdat elke situatie uniek is en eerst moet worden bekeken, is het niet mogelijk om op voorhand prijzen aan te geven. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. Maakt u gebruik van het contactformulier, dan maken wij binnen 24 uur een afspraak met u. Is er geen tijd te verliezen? Neem dan telefonisch contact met ons op.