Remador

Veilig wonen in Dordrecht

Specialiteiten

Door de jarenlange ervaring kan Remador elke unieke situatie goed inschatten en bieden we altijd advies op maat. Wij kijken niet alleen naar veiligheid maar ook naar comfort. Dit is de reden dat we ons hebben gespecialiseerd in meerpuntsluitingen.


Meerpuntsluitingen

Meerpuntsluitingen zijn sloten die voornamelijk worden ingezet bij het inbraakwerend maken van uw voordeur, achterdeur, balkon of bergingsdeur. Een meerpuntsluiting heeft meerdere schoten die door middel van een mechaniek met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kunt u in één handeling het slot op meerdere plaatsen borgen. Het sleutelgat zit op de hoogte waar hij gemakkelijk te bedienen is.


Automatische meerpuntsluitingen
Naast de standaard meerpuntsluiting plaatsen ook automatische meerpuntsluitingen. Deze sloten worden geactiveerd zonder dat u daar verder een handeling voor hoeft te verrichten. Dit slot is  aan de buitenkant te openen met een sleutel, binnen door middel van krukbediening.


Het plaatsen van een meerpuntsluiting gebeurt ter plaatse, met behulp van specialistisch gereedschap. Door de nauwkeurigheid van het gereedschap hoeven we de deur niet mee te nemen naar een werkplaats, maar blijft hij gewoon in het kozijn hangen tijdens het werk. Uiteraard zonder de deur te beschadigen.


Verdere specialiteiten zijn

  • Het plaatsen van alle inbraakwerende materialen, raamsluitingen, kiepraamsluitingen, deurnaalden en het het maken van een passend sluitsysteem.

  • Het (op)nieuw afhangen van uw deur met goede gelagerde scharnieren met dievenklauw.

  • Het plaatsen of afstellen van deurdrangers.

  • Het plaatsen van Secu of deurstrippen.


Huurwoning beveiligen
Wilt u als huurder van een woning - buiten de woningbouwvereniging om - toch iets aan beveiliging doen? Wij zijn volledig op de hoogte van wat er is toegestaan.

Bedrijfspand of clubhuis beveiligen
Niet alleen huiseigenaren hebben behoefte aan een veilig gevoel. Iedereen kan een ruimte beveiligen tegen inbraak. Bent u aannemer, heeft u een bedrijfspand of een clubhuis of (ver)huurt u een woning, dan komen wij onder dezelfde voorwaarden (dus geheel vrijblijvend) langs voor het inmeten en opzetten van een sluitplan.

En de kosten?
Omdat elke situatie uniek is en eerst moet worden bekeken, is het niet mogelijk om op voorhand prijzen aan te geven. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. Maakt u gebruik van het contactformulier, dan maken wij binnen 24 uur een afspraak met u. Is er geen tijd te verliezen? Neem dan telefonisch contact met ons op.