Remador

Veilig wonen in Dordrecht

Schrijf een review in ons gastenboek

Schrijf een review over de kwaliteit en service van Remador. Dit helpt anderen in hun keuze voor een vakman in het beveiligen van hun woning.

Reviews

Sander Spruit
04-11-15 18:25:24
Remador heeft bij ons in onze voordeur en bergingsdeur nieuwe politie keurmerk meerpunt sluitingen aangebracht. Ook veiligheids sluitkommen en sluitplaten opnieuw in het kozijn aangebracht. Remador had ook veel keuze in deurkrukken en veiligheidsschilden, deze zijn ook mee gemonteerd. We hebben ook in alle buitendeuren nieuwe cilinders laten plaatsen, zo kunnen we nu met een sleutel alle deuren openen en sluiten, zelfs het tuinhuisje. De schilden zijn met kerntrekbeveiliging zo kunnen kwaadwillende de cilinders niet uit de deur trekken en naar binnen komen. Dit bedrijf geeft een goed en eerlijk advies, hebben zeer professionele gereedschappen en freesmallen waardoor alles snel en vakkundig is aangebracht. We voelen ons veilig met deze meerpuntsluitingen. Doordat zij proffesionele machines en freesmallen hebben doen zij veel korter over het aanbrengen als een timmerbedrijf die deze machines, mallen niet heeft, daardoor is de prijs mij ook 100% meegevallen.
De deuren sluiten super. Ik laat dit bedrijf ook andere klussen doen in de toekomst, een aanrader. Ga zo door.
Arie Westdijk
03-11-15 19:05:34
Remador heeft voor het bedrijf waar ik werkzaam ben, een woningstichting, al diverse deuren en ramen naar volle tevredenheid voorzien van sloten en meerpuntsluitingen. Door het professionele gereedschap wat Remador tot zijn beschikking heeft gaat het niet alleen snel maar alles sluit,en werkt perfect. Ook schilderwerk van de deur na het infrezen wordt uitgevoerd, net als alles keurig opruimen. Ook heeft Remador een ruime keuze in sloten en cilinders en deurbeslag, alles onder een dak en dat werkt fijn. Zaken doen met dit bedrijf kan ik aanraden.
Annemarie van Griensven
01-11-15 16:02:46
Remader heeft bij ons zowel de voor als achterdeur voorzien van Meerpuntssluitingen. Monteur was er op de afgesproken tijd en heeft alles opgeruimd en netjes weer achter gelaten. Bij komend voordeel is beter afsluit zodat tocht ook tot het verleden hoort.