Remador

Veilig wonen in Dordrecht

Hoe beveilig ik mijn huis?

Inbrekers zijn soms erg vindingrijk en heel vaak brutaal. Een tijd van 30 seconden is al voldoende om een kern van een cilinder er uit te trekken en de woning te betreden.

Remador volgt de laatste inbraaktechnieken, zodat we weten wat hier tegen te doen is. Als PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen)-adviseur werkt Remador met methoden en materialen die door de politie zelf worden getest en goedgekeurd. Daarnaast is het hang- en sluitwerk door SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) getest, waarmee ze voldoen aan de norm van duurzaamheid en sterkte.

 • Anti-kerntrekbeslag 
  Bij toepassing van kerntrekbeveiliging is het niet mogelijk om een schroef in de cilinder te draaien. Inbrekers kunnen geen cilindertrekker gebruiken om uw slot te verwijderen.

 • Dievenklauwen
  Met een dievenklauw kan een inbreker - ook na het verwijderen van de scharnieren - uw deuren of ramen niet openen. Een dikke pen van gehard staal houdt de deur of het raam veilig in zijn kozijn. Een dievenklauw wordt alleen toegepast bij naar buiten draaiende deuren of ramen.


 • Kierstandhouders
  Met een kierstandhouder kunt u uw raam op een kier laten staan, zonder dat iemand van buitenaf de woning kan betreden. Kierstandhouders worden ook gebruikt bij deuren, waarbij u de deur kan openen om te kijken wie er voor de deur staat, zonder dat de persoon meteen naar binnen kan dringen.


 • Meerpuntsluitingen
  Remador heeft zich gespecialiseerd in meerpuntsluitingen, die deuren en ramen beveiligen tegen brutale inbrekers. Deze sloten zijn uitermate geschikt voor het inbraakwerend maken van uw voordeur, achterdeur, balkon of bergingsdeur. Een meerpuntsluiting heeft meerdere schoten die door middel van een mechaniek met elkaar verbonden zijn. 

 • Raamsluitingen
  Het plaatsen van de juiste raamsluitingen gaat het boren van gaatjes tegen. Dit doen inbrekers om de raamsluiting te kunnen bedienen.

 • Veiligheidsbeslag
  Veiligheidsbeslag beschermt uw slot en cilinder tegen forcering. Er zitten geen schroeven aan de buitenkant, zodat het niet kan worden losgeschroefd. Bovendien steekt het slot niet uit zodat het ook niet met geweld kan worden verwijderd.

Let op: Steeds meer mensen willen veiliger wonen, maar missen de juiste middelen en kennis van zaken om dit op een juiste manier te doen. Daarom is het verstandig om de vakman te raadplegen. Remador verzorgt de montage van het slot, de cilinder en het deurbeslag tezamen. Dit is altijd voorzien van het SKG keurmerk.


En de kosten?
Omdat elke situatie uniek is en eerst moet worden bekeken, is het niet mogelijk om op voorhand prijzen aan te geven. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. Maakt u gebruik van het contactformulier, dan maken wij binnen 24 uur een afspraak met u. Is er geen tijd te verliezen? Neem dan telefonisch contact met ons op.