Remador

Veilig wonen in Dordrecht


Woon veilig in Dordrecht.

U heeft zich vast wel eens afgevraagd of uw woning wel veilig genoeg is om u te beschermen tegen inbrekers. Misschien heeft u ook wel eens overwogen om zelf maatregelen te nemen. Maar weet u ook hoe u uw woning beveiligt? Want moet u nu kiezen voor extra sloten, een beveiligingscamera of toch een grote hond?
Het is eenvoudiger dan u denkt om het inbrekers moeilijk te maken. 
Lees daarom meer over hoe u uw huis beveiligt, wat u kunt beveiligen en wat onze specialiteiten zijn.

Vrijblijvend advies

Wij geven u vrijblijvend advies over het optimaal beveiligen van uw woning. Wanneer u contact met ons opneemt, komen wij langs om de woning te bekijken en geven vervolgens gratis advies over alle kwetsbare elementen in het huis. En maakt u zich geen zorgen: als officieel PKVW-adviseur zijn en blijven wij op de hoogte van de laatste trends onder inbrekers, zodat onze producten en diensten altijd up to date zijn.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Als PKVW-adviseur werken wij uitsluitend met gecertificeerde producten; oftewel producten die door de politie zelf getest en goedgekeurd zijn. 

Dit maakt de woning niet alleen veiliger, maar u heeft hiermee ook een financieel voordeel. Met een PKVW-certificaat is er bij bijna alle verzekeringen een korting op de inboedelverzekering te krijgen.Vraag uw verzekeringsagent naar de voorwaarden en voordelen.

Particulier of ondernemer?

Niet alleen huiseigenaren hebben behoefte aan een veilig gevoel. Iedereen kan een ruimte beveiligen tegen inbraak.

Bent u aannemer, heeft u een bedrijfspand of een clubhuis of (ver)huurt u een woning, dan komen wij geheel vrijblijvend langs voor het inmeten en opzetten van een sluitplan. Zelfs als u buiten uw woningbouwvereniging om extra beveiliging wilt toevoegen aan uw huurpand, dan kunt u bij ons terecht. 

Contact

Om een vrijblijvende offerte te krijgen, hoeft u alleen maar een afspraak te maken via het contactformulier. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Is er geen tijd te verliezen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Zaterdag open
Wij werken ook op zaterdagen, zodat u geen extra verlofdag hoeft op te nemen.